1. Vogt AG Verbindungstechnik termékösszefoglaló 2022-es vásári kiskönyv

A Vogt AG Verbindungstechnik, Lostorf cég kis stancalkatrészek és finomcső temékek, valamint műanyag- és finomhuzal termékek gyártásával nemzetközileg is elismert beszállítója az elektro- és elektronikus iparnak. A céget 1962-ben alapították. Mára 110 főt foglakoztat öt üzemében és évente kereken 2,5 milliárd darab terméket állít elő számos termékfajtából. Ennyi terméket nem könnyű rendszerezni sem, még nehezebb bemutatni. Ezt a bemutatást hivatott elősegíteni a következő vásári kiskönyv.

Vásári kiskönyv


Bővebben


2. 2023-as CONEC termékújdonságok

Termék Gyártó Fajta Kialakítás Egyéb Leírás Részletek
M12 dugaszcsatlakozó bajonett reteszeléssel Conec szerelhető egyenes klf. kódolással Bővebben később WEB
M12 aljzatkarima bajonett reteszeléssel Conec egyenes klf. kódolással Bővebben később WEB
M12 öntött dugaszcsatlakozó Conec vibrációmentes egyenes/90 fokos K-kódolással Bővebben később WEB
M12 aljzatkarima sodrattal Conec egyedi sodrathosszak egyenes K-kódolással Bővebben később WEB
M12 THR szigetelőtest O-gyűrűvel Conec automatikus beültetésre alkalmas egyenes karima K-kódolással Bővebben később WEB
AT06-os kétpólusú szelepcsatlakozó Conec öntött egyenes szerszám nélküli reteszelés Bővebben később WEB
Szűrőtechnológia átalakítás! Conec planar helyett diszkrét egységes kondenzátor csipek Változatlan külső méretek Bővebben később WEB


3. Forgácsolás vagy hidegalakítás?


Hidegalakítás vagy forgácsolás? Hosszan lehetne felsorolni azokat a felhasználási területeket, ahol a hidegalakított alkatrész megbízhatósági- és ár szempontból előnyt élvez a forgácsolt alkatrésszel szemben. Manapság a tervezéskor a hidegalakítás sokkal nagyobb figyelmet kap, mint korábban. A hidegalakított termékek előnyei a forgácsoláshoz képest nagy darabszámoknál jelentkeznek és 100 db/perc ciklusidő felett kezdenek érdekessé válni. A hidegalakításra jellemző sima felület és méretpontosság sok esetben vetekszik a görgőzött vagy polírozott felülettekkel. A viszonylag magas szerszámköltséget a technológia számos előnye miatt elég gyorsan amortizálni lehet. Olvassa el a kép alatt található - összehasonlításról szóló prospektusunkat!
Bővebben4. Hibrid csatlakozó aljzat, B23 - Conec

Termék Gyártó Fajta Kialakítás Egyéb Leírás Részletek
Hibrid csatlakozó aljzat Conec B23 axiális, 90 fokos, szerelhető forgatható Bővebben WEB5. Hibrid csatlakozó aljzat, B23 - Conec

Termék Gyártó Fajta Kialakítás Egyéb Leírás Részletek
Hibrid csatlakozó aljzat Conec B23 axiális, 90 fokos, szerelhető forgatható Bővebben WEB6. Hibrid csatlakozó, B40 - Conec

Termék Gyártó Fajta Kialakítás Egyéb Leírás Részletek
Hibrid csatlakozó aljzat Conec B40 szerelhető/öntött axiális Bővebben WEB
Hibrid csatlakozó dugasz Conec B40 szerelhető/öntött axiális Bővebben WEB7. D-SUB SlimCon csatlakozó - Conec

A Conec SlimCon csatlakozók speciális tervezésüknél fogva 48-52%-al csökkentik a hegyományos IP67-es védettségű D-SUB csatlakozók helyigényét.

A D-SUB SlimCon termékcsalád egy speciális, nagyon kompakt felépítésű, IP67-es, vízálló D-SUB csatlakozórendszert képez, amely extrém kis szerelési helyigénnyel rendelkezik. A SlimCom illeszkedő panelmérete teljesen megfelel a hagyományos D-SUB méreteknek, csak a ház lett kisebb, így könnyedén felszerelhető egy régebben beszerelt IP20-as védettségű, hagyományos D-SUB csatlakozó helyére. Tudomásunk szerint ilyen kompakt és D-SUB csatlakozó rendszert, mint a D-SUB SlimCon, 2017-ig más gyártó még nem fejlesztett!

Jelenleg több száz D-SUB csatlakozó, szűrőcsatlakozó, kombinációs csatlakozó szerepel a CONEC SlimCon termékpalettáján! Az alábbi táblázat csak néhányat tartalmaz szemléltetés céljából a sok közül. Kérje részletes ajánlatunkat!

Termék Gyártó Fajta Kialakítás Egyéb Leírás Részletek
D-SUB SlimCon Conec Szűrőcsatlakozó 9/15/25 pólusszám IP67 Bővebben WEB
D-SUB SlimCon Conec D-SUB csatlakozó forrasztócsésze IP67 Bővebben WEB
D-SUB SlimCon Conec Kombinációs D-SUB csatlakozó forrasztócsésze IP67 Bővebben WEB


8. Patch kábel Cat6A és M12-es X kódolású csatlakozóval

  • Csatlakozók: RJ45 Cat6A és M12-X kódolással
  • Kivitel: árnyékolt, fröccsöntött
  • Pólusszám: 8
  • Kábel: 4x2xAWG26
  • Kábelhosszak: 1/2/5/10 m9. M8 EtherCAT P csatlakozó - Conec

Termék Gyártó Fajta Kialakítás Egyéb Leírás Részletek
EtherCAT P aljzatfoglalat Conec M8, 9/13 mm előlapi szerelés IP67 Bővebben WEB
EtherCAT P aljzatfoglalat Conec M8, 6/10 mm hátlapi szerelés IP67 Bővebben WEB
EtherCAT P szigetelő betét Conec M8 aljzat, P kódolás pólusszám 4 IP67 Bővebben WEB


10. Mezőgazdasági munkagép adatátviteli és elosztó csatlokozói11. Ólommentes sárgaréz rúd és huzal forgácsolásra - lebronze alloys Germany

EnviB X EnviB X EnviB X EnviB X EnviB ECO
EnviB 1 EnviB 10 EnviB 158 EnviB 58 EnviB ECO
DIN CuZn40 CuZn40 CuZn42 CuZn42 CuZn21Si3P
EN CW509L CW509L CW510L CW510L CW724R
UNS C28000 C28000 - - C69300
Rendelet megfelelőség CPSIA/RoHs/REACH/DWD RoHs/REACH/DWD CPSIA/RoHs/REACH/DWD RoHs/REACH/DWD RoHs/REACH/DWD

Az ólom egy olyan nehézfém, amely az emberi szövetekben lerakódik, és súlyos egészségromláshoz vezet. Ezért az ólmos sárgaréz ötvözet gyártók már jó ideje azon dolgoznak, hogy a kiválóan forgácsolható, ólomtartalmú sárgaréz ötvözetekhez hasonló új, alternatív ötvözeteket fejlesszenek ki, amelyek csak minimális mértékben, vagy egyáltalán ne tartalmazzanak ólmot, ugyanakkor forgácsolás során az eredetileg elterjedt, széles körben használt CuZn39Pb3 ötvözethez hasonló forgácsolási tulajdonságokkal rendelkezzenek.

Bővebben12. Hengerplattírozott fémfóliák a Schlenk Metallfolien GmbH cégtől

A Schlenk Metallfolien GmbH az elmúlt években rengeteg technológiai fejlesztést hajtott végre az általa gyártott fémfóliákon. Szerepeljen itt most a vékony, plattírozással (ráhengerléssel) elátott "szendvics" fóliák bemutatása.

Bővebben13. Rugós gombelem érintkező - Vogt

A rugós gombelemek ipari felhasználása sokrétű: használják a telekommunikációban, orvostechnikában, autógyártásban. Mindig ott kerülnek előtérbe ahol a legkülönfélébb minőségi követelményeknek és feltételeknek kell megfelelni. Lehetőleg kis ellenállás mellett nagy áramerősséget kell átvinniük, emiatt a rugós gombelemek jól tudnak konkurálni a lapos szalag és dugaszoló kapcsolók ellenében.

Bővebben14. M12 kerek ipari bajonettzáras csatlakozók - Conec

A bajonettzáras CONEC gyorscsatlakozók még a nehezen elérhető vagy nem látható helyeken is gyors és biztonságos csatlakozást tesznek lehetővé. A „három pontos” bajonettzárral lehetőség nyílik arra, hogy a csatlakozást 90°-kos kézi elforgatással zárjuk, amiről egy tapintható és egy akusztikus visszajelzést is kapunk, amint a záródás megtörténik.

Bővebben