A Vogt AG Verbindungstechnik cég számos SMD stancalkatrészt, Press-fit forrasztásmentes EloPin® NYÁK érintkezőt, NYÁK érintkező sapkát gyárt. A magyarországi nagykereskedelmi értékesítést, mint magyar képviselet, cégünk látja el. Tekintse át SMD stancalkatrész, NYÁK érintkező sapka termékeinket a következő táblázatokban, a teljesség igénye nélkül!


1. SMD stancolt alkatrész

Kivitel Forma Anyag Egyéb Leírás
SMD stancolt alaktrész sr/réz/bronz 5 fajta Bővebben


2. SMD választék

Az egyre inkább teljesen automatizált NYÁK-beültetések elterjedésével - a piaci követelményekhez igazodva - mi is kiszélesítettük SMD alkatrészpalettánkat. Ezek a termékek stancolás és megfelelő felületbevonatolás után a terméket védő, ugyanakkor átlátszó csomagolásban kerülnek forgalomba.


3. Press-fit EloPin® NYÁK érintkező - forrasztásmentes bepréselés

A bepréseléses technológia alatt egy forrasztásmentes elektromechanikus NYÁK-csatlakoztatási módszert értünk. Ma a vezérléseket kis méretben kell megtervezni, különösképp az autóiparban. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a NYÁK-okba egyre több alkatrészt ültetnek be. A rendelkezésre álló hely általában kicsi, ráadásul a lapok kétoldalasak, ezért a forrasztás a multilayer technológia alkalmazása esetén is sokszor lehetetlen feladattá válik. Éppen az ilyen helyekre való az EloPin® technológia, amikor nincs szükség forrasztásra. A forrasztásmentes bepréselés lényege, hogy a beültetendő alkatrész szárának az átmérője nagyobb, mint a NYÁK-furaté. A száron kiképzett rugalmas slicc lehetővé teszi, hogy az alkatrész rugalmas alakváltozással, bepréseléssel átbújjon a furaton. A rugalmasság okán az alkatrész furatsérülés nélkül is eltávolítható az eredeti helyéről, például javítás esetén. Amint a stiftet bepréselik a fémes furatba, az érintkezési felületgörbületen egy rugózó, de tartós, légmentes kapcsolat jön létre. Ez a rugós mechanizmus és a vele kapcsolatos felületi nyomás kiváló elektromos érintkezést biztosít, ami a megbízhatóságban és hosszú élettartamban nyilvánul meg. A Vogt AG. néhány termékre megvásárolta az itt bemutatott technológia szabadalmi jogát.


4. NYÁK érintkező sapka

Kivitel Forma Anyag Egyéb Leírás
Érintkező sapka Nyák-ba Ø 3-11 mm sr 11 fajta Bővebben