Cégfilozófiánk

Jövőkép

Hiszünk abban, hogy beszerzési tapasztalatunkkal elősegítjük ügyfeleink műszaki fejlődését. Szállítóink innovációját kiközvetítjük belföldi vevőinknek, ezáltal hozzájárulunk termékfejlesztésük és versenyképességük növeléséhez.

Semigent filozófia

A Semigent Kereskedelmi Kft. többnyire félkész termékek külföldről történő közvetítésével foglalkozó nagykereskedő társaság. A sikeres munkavégzés és az ügyfeleinkkel történő segítőkész kapcsolattartás érdekében munkatársaink az alábbi alapelvekett alkalmazzák:

1.) Ügyfeleinkkel való kapcsolattartásunk határozza meg gondolkodásunkat és cselekedeteinket. Feladatunknak azt tekintjük, hogy ügyfeleink sikeréhez a megfelelő termék, szállító és egyéb feltételrendszer megajánlásával magunk is hozzájáruljunk. Mivel cél-és bevétel-orientált módon dolgozunk, igyekszünk az ügyletekben résztvevő összes fél hasznát optimalizálni. Ügyfeleink megbízhatnak bennünk, csak így biztosíthatjuk cégünk hosszútávú sikeres szereplését.

2.) Csúcsminőségű termékeket közvetítünk, illetve szállítunk, ezáltal segítjük ügyfeleinket abban, hogy javuljon versenyképességük. Folyamatosan azon munkálkodunk, hogy szolgáltatásunkat olyanná tegyük, amely ügyfeleinknek segítségére van. Ahhoz, hogy a jövőre nézve is nagymértékben gazdaságos megoldást kínálhassunk, naponta tovább kell fejlődnünk.

3.) Erősségünk a többéves nemzetközi tapasztalatunkban és a csoportmunkában rejlik. Ehhez minden munkatársunk hozzájárul elkötelezettségével és kezdeményező készségével. Cégünk belső együttműködésében és a szállító partnereinkkel történő kapcsolattartásunkban is ez az elkötelezettség dominál, és ezzel magától értetődő módon ügyfeleinket szolgáljuk. Büszkén vállaljuk a mögöttünk álló kiváló beszállító partnereinket. Az ügyfeleinkkel történő együttműködés azt jelenti számunkra, hogy ügyfeleinkkel közösen találjuk meg az igényeikhez leginkább megfelelő megoldást és ennek optimális kivitelezésére törekszünk.

4.) A műszaki haladás során ügyelünk környezetünkre is. A környezet mind nekünk, mind utódainknak az élet forrása és feltétele. Ennek tudata magabiztossá, felelősségteljessé tesz bennünket a természeti erőforrások hasznosításában. Mindez újrahasznosítható anyagok felhasználásában, környezetkímélő termékek és szolgáltatások igénybe vételével, energiatakarékos és környezetnek megfelelő munkahely kialakításában jut érvényre. Hisszük, hogy csak minőségi, hosszú távon is megbízható termékek és szolgáltatások forgalmazásával járulhatunk hozzá környezetünk védelméhez és állapotának hosszú távú megőrzéséhez.

5.) Másokkal öntudatos üzlettársként működünk együtt. Mindenkinek, akivel csak üzleti kapcsolatban állunk, segítségére kívánunk lenni. Tudásunkat és képességünket építő jellegű, megoldásra összpontosító és egymást segítő módon képzeljük el és valósítjuk meg. Meggyőződésünk, hogy a megbízhatóság és a kölcsönös együttműködés kifizetődik, ügyfeleinknek, munkatársainknak, beszállítóinknak, és mindenkinek, aki velünk kapcsolatban áll. Az ilyen együttműködés csak úgy valósulhat meg, hogy egymásban bízva cselekszünk, ami végső soron kedvező közösségi szellemet teremt, amelyben az egymásért való felelősség és elkötelezettség fontos tényező, éppúgy, mint az egyedi áldozatvállalás. Amit már elértük, meg kívánjuk szilárdítani, és tovább kívánjuk fejleszteni. Ennek feltétele a minőségi munka és a kitartás. Ügyfeleink szükséglete és kívánsága ezért számunkra is kötelező: munkatársainknak ezt teljesíteni és kielégíteni egyszersmind feladata, de ösztönző tényezője is.