Cégünk elektronikai stancolt termékek kifejlesztését is vállalja svájci partnerével, egyedi rajzok alapján, több százezer éves darabszám esetén, felületkezeléssel együtt is

1. Stanctermék

"Szinte nem létezik semmi, amit ne tudnának stancolni"

A Vogt AG Verbindungstechnik cég egyik fő erőssége a finommechanikai stancolás. A stanctermék komplexitásától és mennyiségétől függetlenül 20 különböző, a legmodernebb automatikával felszerelt svájci stancautomatán gyárt nagy pontosságú és kiváló svájci minőségű stancalkatrészeket. Ehhez mindig naprakész CAD-programokat használnak annak érdekében, hogy megrendelőiknek már a fejlesztési stádiumban is a legjobb támogatást tudják nyújtani.

A stancteremékek szerszámait a saját szerszámkészítő műhelyükben gyártják le. A szabványosított munkafolyamatoknak köszönhetően a stancszerszámokat a leggyorsabb határidőn belül képesek elkészíteni, a megállapított darabszám-kihozatalt és az alkatrész életciklusát is figyelembe véve. Az általuk használt stancszalagok készülhetnek rézötvözetekből, acélból, rozsdamentes acélból, 2.5 mm vastagságig. A gyártott stanctermékek palettája felöleli az összes NYÁK-ba ültethető csatlakozót és a legkülönfélébb fajtájú rátolható csatlakozó érintkezőt. Évtizedes tapasztalatuk és innovatív gondolkodásmódjuk lehetővé teszi, hogy megrendelőik elképzeléseit a legmesszebbmenőkig formába öltsék, legyen szó akár ömlesztett, akár szalagos változatról. Szerszámépítő műhelyük gépeit és a stancautomatáikat folyamatosan fejlesztik, hogy mindig az adott kor műszaki élvonalában maradhassanak.


2. Rugós gombelem érintkező

A rugós gombelem gyártása során egyértelműen fókuszálni kell a minőségi és tartóssági követelményrendszerre, amelyek közvetlenül befolyásolják a gombelem teljesítményét és ez által a biztonságos felhasználás zálogát képezik. Az iparra jellemző állandó miniatürizálási törekvések következtében a gombelemek beépítési helyigénye folyamatosan csökken.

A gombelemek gyártása során már a fejlesztésnél át kell gondolni, hogy milyen felhasználási körülményeket kell figyelembe venni, hiszen a termékben egyensúlyba kell hozni a rugózási, visszacsapódási , felületminőségi tulajdonságokat.


3. Rugós klipsz

(Burkolatok rögzítéséhez)

Cégünk sok fajta rugós klipszet forgalmaz nagykereskedelmi formában, gyártásból. Ebben a termékcsoportban az általunk vállalható minimális rendelési érték budapesti paritással: 2.000,- EUR.

Főbb felhasználási területek:

  • Elektronikai ipar
  • Járműalkatrészek: kábelfelfogók, burkolatrögzítők