Cégünk elektronikai stancolt termékek, klipszrögzítés, zömített miniatűr tüske kifejlesztését is vállalja svájci partnerével, egyedi rajzok alapján, több százezer éves darabszám esetén, felületkezeléssel együtt

1. Stanctermék

"Szinte nem létezik semmi, amit ne tudnának stancolni"

A Vogt AG Verbindungstechnik cég egyik fő erőssége a finommechanikai stancolás. A stanctermék komplexitásától és mennyiségétől függetlenül 20 különböző, a legmodernebb automatikával felszerelt svájci stancautomatán gyárt nagy pontosságú és kiváló svájci minőségű stancalkatrészeket. Ehhez mindig naprakész CAD-programokat használnak annak érdekében, hogy megrendelőiknek már a fejlesztési stádiumban is a legjobb támogatást tudják nyújtani.

A stancteremékek szerszámait a saját szerszámkészítő műhelyükben gyártják le. A szabványosított munkafolyamatoknak köszönhetően a stancszerszámokat a leggyorsabb határidőn belül képesek elkészíteni, a megállapított darabszám-kihozatalt és az alkatrész életciklusát is figyelembe véve. Az általuk használt stancszalagok készülhetnek rézötvözetekből, acélból, rozsdamentes acélból, 2.5 mm vastagságig. A gyártott stanctermékek palettája felöleli az összes NYÁK-ba ültethető csatlakozót és a legkülönfélébb fajtájú rátolható csatlakozó érintkezőt. Évtizedes tapasztalatuk és innovatív gondolkodásmódjuk lehetővé teszi, hogy megrendelőik elképzeléseit a legmesszebbmenőkig formába öltsék, legyen szó akár ömlesztett, akár szalagos változatról. Szerszámépítő műhelyük gépeit és a stancautomatáikat folyamatosan fejlesztik, hogy mindig az adott kor műszaki élvonalában maradhassanak.


2. Zömítet tüske - aranyozva


3. Rugós gombelem érintkező

A rugós gombelem gyártása során egyértelműen fókuszálni kell a minőségi és tartóssági követelményrendszerre, amelyek közvetlenül befolyásolják a gombelem teljesítményét és ez által a biztonságos felhasználás zálogát képezik. Az iparra jellemző állandó miniatürizálási törekvések következtében a gombelemek beépítési helyigénye folyamatosan csökken.

A gombelemek gyártása során már a fejlesztésnél át kell gondolni, hogy milyen felhasználási körülményeket kell figyelembe venni, hiszen a termékben egyensúlyba kell hozni a rugózási, visszacsapódási , felületminőségi tulajdonságokat.


4. Rugós klipsz

(Burkolatok rögzítéséhez)

Cégünk sok fajta rugós klipszet forgalmaz nagykereskedelmi formában, gyártásból. Ebben a termékcsoportban az általunk vállalható minimális rendelési érték budapesti paritással: 2.000,- EUR.

Főbb felhasználási területek:

  • Elektronikai ipar
  • Járműalkatrészek: kábelfelfogók, burkolatrögzítők