A Conec GmbH. ipari adatátviteli csatlakozói a mai modern és bonyolult hálózatok által támasztott követelményeknek mind adatátviteli sebesség, mind átviteli biztonság, mind sávszélesség tekintetében megfelelnek. Cégünk, mint a német gyártó magyarországi nagykereskedelmi disztribútora, a lent felsorolt különlegesen kompakt, keskeny és kicsi D-SUB csatlakozókat forgalmazza. Nálunk kapható a védjeggyel rendelkező SnapLock D-SUB csapózáras csatlakozó is. Kérje ajánlatunkat!


1. D-SUB SlimCon csatlakozó - Conec

A Conec SlimCon csatlakozók speciális tervezésüknél fogva 48-52%-al csökkentik a hegyományos IP67-es védettségű D-SUB csatlakozók helyigényét.

A D-SUB SlimCon termékcsalád egy speciális, nagyon kompakt felépítésű, IP67-es, vízálló D-SUB csatlakozórendszert képez, amely extrém kis szerelési helyigénnyel rendelkezik. A SlimCom illeszkedő panelmérete teljesen megfelel a hagyományos D-SUB méreteknek, csak a ház lett kisebb, így könnyedén felszerelhető egy régebben beszerelt IP20-as védettségű, hagyományos D-SUB csatlakozó helyére. Tudomásunk szerint ilyen kompakt D-SUB csatlakozó rendszert nem sokan fejlesztettek ki, mint a SlimCon.

Jelenleg több száz D-SUB csatlakozó, szűrőcsatlakozó, kombinációs csatlakozó szerepel a CONEC SlimCon termék kínálatában! Az alábbi táblázat csak néhányat tartalmaz a sok közül. Kérje részletes ajánlatunkat!

Termék Gyártó Fajta Kialakítás Egyéb Leírás Részletek
D-SUB SlimCon Conec Szűrőcsatlakozó 9/15/25 pólusszám IP67 Bővebben WEB
D-SUB SlimCon Conec D-SUB csatlakozó forrasztócsésze IP67 Bővebben WEB
D-SUB SlimCon Conec Kombinációs D-SUB csatlakozó forrasztócsésze IP67 Bővebben WEB


2. D-SUB SnapLock csatlakozó - Conec video

  • Egyperces video a SnapLock csatlokozóról
  • Csapózáras
  • Már meglévő csatlakozóhoz is utólag felszerelhető
  • Hátsó és oldalfali kivezetés


3. A Conec cég egyéb termékei, újdonságai, letöltések, videók

Részletek a Conec újdonság, letöltés, videó oldalunkon.