A Vogt AG. Verbindungstechnik már 1966 óta gyárt érvéghüvelyeket, ezek a termékek ma is a termelésük javát alkotják. Mára az egyik legátfogóbb termékpalettát kínálja, mind szigeteletlen, mind szigetelt, galléros fajtákból, amelyek természetesen elérhetőek iker vagy dupla (Twin) kivitelben is. A gyártó a legtöbb érvéghüvelyhez rendelkezik UL-tanúsítvánnyal, valamint a gyártás során betartja az RoHS, Reach előírásokat. A legjobb termék is kevesebbet ér viszont, ha nincsen megfelelően csomagolva. A Vogt AG ideális csomagolási mennyiségeket kínál különböző lépcsőkben, a címkézést is a vevő kérése szerint alakítja ki. Svájci minőség, meglepően alacsony ár! Évente több százezer VOGT AG Verbindungstechnik gyártású érvéghüvely terméket értékesítünk Magyarországon!


A villanyszerelési kábeleket gyárthatják tömör, sodrott és hajlékony kivitelben attól függően, hogy milyen igénybevételnek lesznek kitéve. Tömör kivitelt használnak például a lakások falaiban, a háztartási gépek viszont hajlékony, finom sodratú kábelekkel csatlakoznak a fali dugaszoló aljzatokhoz, valamint ez utóbbiakat használják pl. a kapcsolószekrények, készülékek huzalozásánál is. A sodratok szálainak esetleges szétnyomódását meg kell akadályozni, ilyenkor jön szóba az érvéghüvelyek alkalmazása, mint hasznos segédeszköz, amely hatékony és biztonságos továbbfeldolgozást tesz lehetővé. Az érvéghüvelyek vezetékhez történő csatlakoztatását krimpeléssel, célszerszám segítségével oldják meg. A segédeszköz használata a következő előnyöket is biztosítja:

  • Tartós üzem-, érintkezés- és rezgésbiztonság
  • A sodratok védelme
  • A keresztmetszetet egyszerű felismerni

A Vogt AG Verbindungstechnik cég a vezeték kötéstechnika, kábelkonfekcionálás ágazathoz a termékek széles választékát kínálja. Tekintse meg az alábbiakban részletezett szigeteletlen érvéghüvely, szigetelt érvéghüvely, iker érvéghüvely termékskálánkat, amelyet nagykereskedelmi rendszerben forgalmazunk, mint a Vogt AG Verbindungstechnik magyar képviselete !


1. Érvéghüvely (VOGT) - szigeteletlen

Szigeteletlen érvéghüvely termékből kb. 200 fajta a választékunk. Anyaguk: réz vagy sárgaréz, felületük többféle lehet: nyers vagy ónozott. Részletek a szigeteletlen érvéghüvely termékeinkről itt.


2. Érvéghüvely (VOGT) - szigetelt, PP

Szigetelt érvéghüvely termékből (DIN 46228/4 szerint) kb. 150 fajta a választékunk. Anyaguk: réz ónozott felülettel. A műanyag rész PP. Lentebb megtalálja az összes járatos színkódot és az érvéghüvely termékekhez való krimpelő szerszámot is. Részletek a PP szigetelt érvéghüvely termékeinkről itt.3. Érvéghüvely (VOGT) - szigetelt, szalag kiszerelésben

Szalagban feltekert szigetelt érvéghüvely termékből kb. 25 fajta a választékunk. Anyaguk: réz ónozott felülettel. A műanyag rész PP. Lentebb megtalálja az összes járatos színkódot és az érvéghüvelyekhez való krimpelő szerszámot is. Részletek a szigetelt érvéghüvely szalag kiszerelésben termékeinkről itt.


4. Érvéghüvely (VOGT) - szigetelt, PA

Szigetelt érvéghüvely termékbőlből (DIN 46228/4 szerint) kb. 8 fajta a választékunk. Anyaguk: réz ónozott felülettel. A műanyag rész PA. Lentebb megtalálja az összes járatos színkódot és az érvéghüvely termékekhez való krimpelő szerszámot is. Részletek a PA szigetelt érvéghüvely termékeinkről itt.


Szigetelt Vogt érvéghüvelyek fröccsöntése


5. Érvéghüvely (VOGT) - iker, szigetelt, PP

Szigetelt iker érvéghüvely, más néven dupla érvéghüvely termékből kb. 90 fajta a választékunk. Anyaguk: réz ónozott felülettel. A műanyag rész PP. Lentebb megtalálja az összes járatos színkódot és az érvéghüvelyekhez való krimpelő szerszámot is. Részletek a szigetelt iker érvéghüvely termékeinkről itt.


6. Érvéghüvely UL minősítéssel (VOGT AG)

Az elektrotechnikai ipar általános szabványai csak a termékek biztonsági követelményeinek legalacsonyabb fokát írják körül, az UL pecsét ellenben egy igazi termékminősítési jelzés. Az UL ugyanis a terméket részletesen vizsgálja és figyelembe veszi a termék feldolgozási folyamatát is. A termékminősítést megelőzően szigorú és átfogó ellenőrzéseket kell végrehajtani, amelyeket ráadásul egyenlő időközökben meg is kell ismételni. Az UL-minősítők a gyártó vállalat üzemeibe többször ellátogatnak és egyaránt vizsgálják a gyártási körülményeket és a gyártott termékek minőségét.


7. Érvéghüvely (VOGT) - rendeződoboz

A Vogt AG Verbindungstechnik külön kérésre szívesen szállít rendeződobozos kiszerelésben is érvéghüvelyt, ahol Ön állítja össze a válogatást.8. Érvéghüvely gyártás a VOGT cégnél - video

Érvéghüvely gyártás - VOGT


Vezeték kötéstechnika - egyéb VOGT kábelkonfekcionálási termékek

Egyéb csatlakozástechnikai Vogt termékekről részletek a Vogt AG Verbindungstechnik oldalunkon.


Kábelsaru, szemes saru, villás saru

Részletek a Kábelsaru, szemes saru, villás saru oldalunkon.