Ha a cégben figyelmet fordítanak a dokumentum kezelésre, akkor a csökkenő hatékonyság, elvesztett iratok, vagy ügyfelek problematikája nem következhet be. Felmérések szerint a dokumentum alapú folyamatok a szervezetek több, mint a felénél komoly gondokat okoznak. Ezek orvoslása azért is különösen nehéz, mert a dokumentumok útja a szervezetben számos részleget érint, így egy-egy munkatársnak sokszor nincs elegendő kompetenciája ahhoz, hogy változtasson a rosszul berögzült folyamatokon. A megfelelő dokumentum kezelés bevezetésével viszont a cég külső és belső kommunikációja felgyorsul, reakcióideje csökken, hatékonysága növekszik. Segítséget nyújt a vezetői döntési folyamat támogatásában, az emberi erőforrások jobb hasznosításában, használatával kiválthatók a rutinfeladatok és az iratkezelés során felmerülő hibalehetőségek is minimalizálhatók. A dokumentum kezelést az első lépéstől az utolsóig kézben tartó rendszerek segítségével egységessé, kontrollálhatóvá válnak a folyamatok, ami a szervezetek hatékonyságát jelentősen növelheti, a dokumentumok összekapcsolásából plusz információk is kinyerhetők.

A Semigent Kft. 2012 óta vezette be az ELO dokumentum menedzsment rendszert, amelynek előnyei túlmutattak az elvárásainkon. Kis cég vagyunk, de az ELO használata napi munkánk elengedhetetlen részévé vált, sok folyamatot ma már el sem tudnánk képzelni nélküle. Ezért vállalkoztunk arra, hogy saját példánkat mások elé állítva, segítsük az ELO dokumentum kezelés értékesítését oly módon, hogy honlapunkra kitéve ismertetjük a rendszer előnyeit.

Kapcsolatunk az ELO-val a ForCorm Kft-n keresztül jött létre, aki az ELO Digital Office Kft. együttműködő értékesítési partnere. Esetleges érdeklődésüket hozzájuk fogjuk továbbítani.1. ELO dokumentum menedzsment - ELOoffice kisvállalatok számára

Az ELOoffice dokumentum menedzsment megkönnyíti munkáját. A kezdés nagyon egyszerűen, a megszokott mappa rendszerrel történik. Profitáljon Ön is a napi munka során az ELO dokumentumkezelő rendszerek funkcióiból:

  • Dokumentumok automatizált, revízióbiztos archiválása és központi kezelése
  • Dokumentumok mobil rögzítése és hozzáférés okostelefonon keresztül
  • Legyen szó vevő-, megbízás- vagy projekt adatokról - az ELO-val minden dokumentumot átlát.

Részletek a ELOoffice kisvállalatok számára oldalon.


2. ELO dokumentum menedzsment - ELOprofessional középvállalatok számára

A hatékony folyamatok döntő előfeltétele az információk elérhetősége. A vállalati tartalomkezelő megoldások képezik az ehhez szükséges alapot. Az ELOprofessional dokumentum menedzsment teljes megoldás-portfóliót vonultat fel, mellyel a maximumot hozhatja ki üzleti folyamataiból: gyorsaságot, átláthatóságot, elérhető információkat - a teljes cégen belül.

Részletek a ELOprofessional középvállalatok számára oldalon.


3. ELO dokumentum menedzsment - ELOenterprise nagyvállalatok számára

A nagy szervezetk, cégek és konszernek üzleti sikere alapvetően üzleti folyamataik hatékonyságán múlik, az információk elérhetőségén és automatizált feldolgozásukon. Az itt feldolgozandó információk mennyisége és az abból eredő komplex folyamatok száma gyakran hatalmas. Ezért egy műszakilag kiemelkedő és nagy teljesítőképességű rendszer architektúrára van szükség. Pontosan ehhez a kihíváshoz fejlesztették ki az ELOenterprise dokumentum menedzsment rendszert. A rendszer kitűnik magas fokú skálázhatóságával és robusztusságával. Legyen szó nagy hivatalról vagy nemzetközi működésű konszernről - az ELOenterprise dokumentum menedzsment rendszer napról napra a gyakorlatban bizonyítja hatalmas teljesítőképességét.

Részletek a ELOenterprise nagyvállalatok számára oldalon.4. ELO dokumentum menedzsment modulok


5. ELO megoldások