Cégünk a következő biztosítéktartókat, stancolt termékeket forgalmazza nagykereskedelmi formában, általában svájci raktárról, esetenként gyártásból. Ebben a termékcsoportban az általunk vállalható minimális rendelési érték budapesti paritással: 1.000,- EUR.


1. Biztosítéktartó (NYÁK-ba)
Kivitel Forma Anyag Egyéb Leírás
Biztosítéktartó Nyák-ba Ø 5 mm, max. 6 A sr/bronz 20 fajta Bővebben
Biztosítéktartó Nyák-ba Ø 6,3 mm, max. 6 A sr/bronz 2 fajta Bővebben
Biztosítéktartó Nyák-ba Ø 8,5 mm, max. 6 A sr/bronz 2 fajta Bővebben


2. Stanctermék: szinte nem létezik semmi, amit ne tudnának stancolni**

A Vogt AG Verbindungstechnik cég egyik fő erőssége a finommechanikai stancolás. A stanctermék komplexitásától és mennyiségétől függetlenül 20 különböző, a legmodernebb automatikával felszerelt svájci stancautomatán gyárt nagy pontosságú és kiváló svájci minőségű stancalkatrészeket. Ehhez mindig naprakész CAD-programokat használnak annak érdekében, hogy megrendelőiknek már a fejlesztési stádiumban is a legjobb támogatást tudják nyújtani.

A stancteremékek szerszámait a saját szerszámkészítő műhelyükben gyártják le. A szabványosított munkafolyamatoknak köszönhetően a stancszerszámokat a leggyorsabb határidőn belül képesek elkészíteni, a megállapított darabszám-kihozatalt és az alkatrész életciklusát is figyelembe véve. Az általuk használt stancszalagok készülhetnek rézötvözetekből, acélból, rozsdamentes acélból, 2.5 mm vastagságig. A gyártott stanctermékek palettája felöleli az összes NYÁK-ba ültethető csatlakozót és a legkülönfélébb fajtájú rátolható csatlakozó érintkezőt. Évtizedes tapasztalatuk és innovatív gondolkodásmódjuk lehetővé teszi, hogy megrendelőik elképzeléseit a legmesszebbmenőkig formába öltsék, legyen szó akár ömlesztett, akár szalagos változatról. Szerszámépítő műhelyük gépeit és a stancautomatáikat folyamatosan fejlesztik, hogy mindig az adott kor műszaki élvonalában maradhassanak.


3. Rugós klipsz burkolatrögzítéshez

Cégünk sok fajta rugós klipszet forgalmaz nagykereskedelmi formában, gyártásból. Ebben a termékcsoportban az általunk vállalható minimális rendelési érték budapesti paritással: 2.000,- EUR.

Főbb felhasználási területek:

  • Elektronikai ipar
  • Járműalkatrészek: kábelfelfogók, burkolatrögzítők